Karrier

Szereti a szakmáját, és örömét leli az elvégzett munkában? Megbecsülésre, nyugodt és kiszámítható körülményekre, összetartó munkatársakra vágyik?

Csatlakozzon csapatunkhoz!

Életünk jelentős részét a munkahelyen töltjük, ezért fontos, hogy ott jól érezzük magunkat. Nem vetjük meg a viccelődést és a jókedvet, miközben büszkék vagyunk a munkákra, amiket kiadunk kezünkből. Persze az is fontos számunkra hogy legyen klassz géppark, ami megkönnyíti a munkavégzést, és legyen jól felszerelt telephely, de azért a reggeli kávéról sem feledkezünk meg. Saját munkásszállót is építettünk, hogy segítsük távolról érkező munkatársainkat.

Sokat dolgozunk azért, hogy mindez elérhető legyen és működjön. Pontos munkaszervezéssel könnyítjük meg tevékenységünket, és tréningekkel képezzük munkatársainkat. Mert mindez a stabilitást szolgálja. Azt, hogy jókedvvel jöjjünk munkába és együttes erővel kezdjünk gyönyörű kerteket megvalósítani.

Mi a célja vállalkozásunknak?

  1. A ránk bízott kerteket olyan komplex rendszerben megtervezni, megépíteni és fenntartani amelyek nemcsak a rajzasztalon, hanem a gyakorlatban is remekül funkcionálnak, hosszútávon élhetőek és ezzel hozzájárulnak Ügyfeleink otthonának harmonikus és vállalati környezetének stabil megteremtéséhez és működéséhez.
  2. A Dél-Budai régióban élő kertszerető, szakmai érvekre nyitott embereknek megépíteni álmaik kertjét, akiknek a jelen és a jövő együtt az elsődleges érték.
  3. Az itt dolgozó munkatársainknak cégünk adjon a munkában egyfajta önmegvalósítási lehetőséget, fejlődést és biztos, tervezhető hátteret családjuk megteremtéséhez, harmóniájához.
  4. Magyarországon az igényes, a zöld jövőt képviselő kertkultúra képviselete és terjesztése, amellyel hozzájárulhatunk a teljesebb élethez.

Egyszóval: Minőségi kertek építése a teljesebb élethez!

Mi szükséges ahhoz, hogy valaki a csapatunkba kerülhessen?


Nagy szakmai tapasztalat kertépítésben vagy társszakmákban. Ötleteire pedig számítunk kreatív munkájához!

Amit cserébe kínálunk:

Mely szakterületeken lehet bekapcsolódni ebbe a közös alkotásba?

  • Tájépítészmérnök kerttervező,
  • Kertépítő szakember,
  • Gépkezelő,
  • Kertgondozó.

Ha váltani szeretne egy jobb élet reményében, tegye meg most!

Jelentkezését a kert@kertstudio.hu címen és a +36 20 94 60 934 telefonszámon várjuk, elért sikereinek ismertetésével.

25 év tőmondatokban

Új időszakba léptünk, amit mi a megújulás reményében kezdünk, előtte azonban tekintse át velünk röviden cégünk negyedszázados történetét!