Tervezőiroda

Kerttervező irodánkat Önnek nyitottuk!

Milyen előnyökkel jár Önnek ha profi mérnökeink segítenek kertjének megtervezésében?

A kert tervezésekor számos olyan kérdéssel találja szembe magát, melyek kritikusak a siker szempontjából. Néhány ezekből:

 

Ki fogja használni a kertet?

Csak ön? Gyerekek, barátok, esetleg házi kedvenc is…

Mire fogja használni kertjét?

Sportolásra, pihenésre, mindkettőre, szeretne veteményest, konyhakertet…

Mikor fogja használni a kertet?

Egész évben, csak egyes évszakokban…

Milyen növényeket szeretne?

Nem minden növény fér meg együtt. Némelyik szúr, és az allergiás családtagokra is tekintettel kell lennünk…

Hova kerüljenek a növények?

Itt dől el, hogy száradt kórók vagy szép, élettel teli növények díszítik majd a kertet…

Fenntarthatóság

Egyszerűen lehet majd nyírni a füvet vagy két fajta nyíró kell hozzá, be lehet-e járni a kertet esős időben is vagy nyakig sárosan megy be a házba…

[smartslider3 slider=2]

Tervezőink szakismeretükkel, és az Ön elképzeléseinek és igényeinek megfelelően állítják össze a tervet. A végeredmény egy olyan kert lesz, ahol Ön és családja jól fogják érezni magukat. Kertje így nem csak háza éke lesz, hanem használható is. Könnyű és gazdaságos lesz a fenntartása. Ráadásul a költségeket pontosan lehet kalkulálni, így nem merülnek fel váratlan plusz kiadások.

Az első fél órát ajándékba adjuk!

 

Szeretném megkönnyíteni a döntését, ezért most díjmentesen kipróbálhatja kerttervező kollégáim szaktudását. Úgy gondolom 30 perc elég arra, hogy el tudja dönteni, szeretne-e velünk dolgoztatni. Nincs semmilyen csel vagy trükk. Ha úgy dönt, hogy másnak szavaz bizalmat, akkor jókívánság mellett elköszönünk. Ön pedig egy bőröndnyi hasznos tanáccsal távozhat, amelyet a későbbiekben fel tud használni.

 

Ha pedig szeretné, hogy a továbbiakban is segítsünk a kerttervezésben és építésben, akkor kollégáim tájékoztatják a feltételekről.

 

Hogyan tud időpontot egyeztetni?

 

Keressen minket ezen a számon:

06 20 946 0934

 

vagy kitöltheti az alábbi űrlapot a nap bármely szakában és 1 munkanapon belül megkeressük Önt. Kérjük, adja meg telefonszámát is, hogy probléma esetén elérhessük Önt. (A megadott adatok közvetlenül hozzánk érkeznek, csak a találkozó időpontjáig tároljuk őket, és harmadik személynek semmilyen formában nem adjuk át.)

 

Tervezőirodánk címe:

2030 Érd, Szajkó u 26.