Rólunk

Mi a Kert Stúdiónál igyekszünk egy kis fényt vinni családja otthonába.

Nem azt mondjuk, hogy a legjobbak vagyunk, pedig törekszünk rá, és a családi kertek szakértőjének sem nevezzük magunkat, pedig négy gyerekes apaként nagy hangsúlyt fordítok erre.

 

Inkább gondolom azt, hogy a kertjeinkben megteremtjük a békét. Igyekszünk megadni azt, ami hiányzik rohanó világunkból. A kert legyen az a hely életünkben, ahol el tudunk csendesedni, ahol tudunk szeretteinkkel időzni. Érzelmeinket szabadjára engedve gyönyörködni a természet alkotásában, tökéletességében. Így találva meg helyünket a világban.

Nem az a fontos számunkra, hogy lesz-e tó a kertben vagy kerti világítás, hanem hogy Önt mi teszi boldoggá, mi egészíti ki, hozza harmóniába a világgal, és saját magával. Eztán már jöhet a csobogó, veteményes, kerti tó és kertvilágítás, hogy személyes örömét meglelje benne.

Ezt a lelkiséget, valamint több évtizedes szakmai és emberi tapasztalatunkat tudjuk felajánlani zöldfelületének tervezéséhez és rendezéséhez, otthonának kialakításához. Elsősorban családok számára, de emberközpontú települések és cégek is gyakran fordulnak hozzánk.

 

A kert számunkra hivatás, az ebből fakadó lelki béke pedig küldetés, ami fény a mai világban. Vágyik rá? 

 

A Kert Stúdióval - Kertjében is otthonra lel!

25 év tőmondatokban

Új időszakba léptünk, amit mi a megújulás reményében kezdünk, előtte azonban tekintse át velünk röviden cégünk negyedszázados történetét!