Kertfenntartás

A lehullott levelek összegereblyézése vagy a fűnyírás nem igényel túl nagy szakértelmet, de a kertfenntartás során számos olyan teendő van, amikor már a lelkesedés kevés. Egy kert egész éves elfoglaltságot jelent, és minden évszakban vannak vele speciális feladatok. Ez nagyon sok munkaórát igényel. Ugyanakkor, ha rendezett a kert, mint megnagyobbított élettér, remekül használható. Ehhez ajánljuk fel az egész kertészeti szezonra szóló szolgáltatásunkat a kertet használni vágyók számára.

Egy jó hangulatú terasszal, egy gondozott, személyre szóló kerttel nemcsak megnöveli háza alapterületét, de családja hangulatát is. Tudjuk, ez egy bizalmi kapcsolat. Ezért egyrészt Megrendelőink adatait bizalmasan kezeljük, így otthonukat biztonságban tudhatják. Másrészt állandóságot biztosítva, a kollégák a munkát lista alapján, tervszerűen végzik.

Nagy hangsúlyt fektetünk a növényvédelemre, a betegségek megelőzésére és a növények tápanyag utánpótlására. Képzett szakembereink profi gépekkel, felszerelésekkel, lelkiismeretesen végzik el a szükséges kerti feladatokat. Munkatársaink minden alkalommal gyomtalanítanak, ápolják a dísznövényeket, tisztaságot és rendet hagynak magunk után. A gyep és növényápoláson túl a kerti tavak és öntözőrendszerek karbantartása, járófelületek javítása, valamint a zöldhulladék elszállítására is gondunk van. Tavasztól őszig megoldjuk kertje teljes körű gondozását, hogy egy remek helyszínt alakítsunk ki Önnek a munka utáni pihenésre és baráti, családi összejövetelekre!

Ha szeretné, hogy kertjét a legalaposabb szakértelemmel ápoljuk, lépjen kapcsolatba velünk!

25 év tőmondatokban

Új évtizedbe léptünk, amit mi a megújulás reményében kezdünk, előtte azonban tekintse át velünk röviden cégünk negyedszázados történetét!